Sportzolen scholl

Post hier je eigen ervaringen met lopen. Hoe je het lopen ervaart, hoeveel kilo je bent afgevallen, wanneer je loopt, hoeveel je loopt,waar je loopt,...
Kortom vertel het ons.
Forumregels
Dit forum is gebouwd voor en door lopers, is louter informatief en verwijst niet naar andere merken. We beheren ook geen mobiele applicatie. Bij vragen over je account, richt je tot de uitgever zelf.
Plaats reactie
Katniss
Berichten: 19
Lid geworden op: 14 mei 2016, 17:52

Sportzolen scholl

Bericht door Katniss »

Hoi,

Ik ben al 8 weken out met een peesontsteking aan beide knieën raar maar waar want ik heb nooit last gehad van mijn knieën maar na mijn verlof te vlug teveel gelopen met als resultaat dus ontsteking/overbelasting.Ondertussen volop bezig bij de kiné met spierversterkende oefeningen en stilletjes aan terug lopen op de loopband,eindelijk...Vorige week een bezoekje gebracht ook aan een podoloog.Steunzolen voor eke dag vond hij niet nodig eventueel voor het lopen wel als extra ondersteuning maar hij raadde me aan om te wachten tot mijn kinébeurten op waren en te kijken of ik het nodig vond om steunzolen te kopen....Ik vind 190€ voor zolen wel veel geld als ik ze dan toch niet echt nodig heb ik merk echter wel nu ik weer stilletjes aan loop toch last heb van mijn voet die wat doorzakt aan de zijkant van mijn kuit.Ik dacht dus om een te proberen met sportzolen van scholl...Iemand ervaring mee?
BlackScorpion
Berichten: 526
Lid geworden op: 13 apr 2016, 08:23

Re: Sportzolen scholl

Bericht door BlackScorpion »

Ik heb er geen ervaring met, ik ken ze ook niet. Maar ik draag vb. zelf steunzolen (niet in mijn loopschoenen, enkel in mijn dagdagelijkse schoenen).
Steunzolen worden helemaal op maat gemaakt voor jou specifieke problemen, als de zolen niet correct zijn, kan je meer blessures krijgen dan zonder.
Zo een sportzolen zijn zogezegd voor iedereen, ik persoonlijk zou dat niet vertrouwen, dan nog liever zonder eigenlijk.

Mijn inziens, kan je beter zonder zolen proberen en krijg je toch opnieuw last, toch voor de gepersonaliseerde zolen gaan.
Normaal krijg je er ook van terug van de ziekenkas als je er laat maken, dan moet je wel een voorschrift hebben van een arts.
harry56
Berichten: 4
Lid geworden op: 08 jul 2017, 12:08

Re: Sportzolen scholl

Bericht door harry56 »

That's the spirit :P


บาคาร่า
Plaats reactie