Hoi !

Alle nieuwe leden stel je snel even voor hier.
Forum rules
Dit forum is gebouwd voor en door lopers, is louter informatief en verwijst niet naar andere merken. We beheren ook geen mobiele applicatie. Bij vragen over je account, richt je tot de uitgever zelf.
Post Reply
scOOb
Posts: 1
Joined: 24 Jan 2018, 11:08

Hoi !

Post by scOOb »

Hallo,

Ik ben scOOb, uit Hasselt en ben er aan begonnen vorige week. Doel : voor Pasen toch nog een 5km- run te kunnen doen in één keer, en DDH in het najaar (afstand nog te bepalen)

Na al een aantal pogingen te hebben ondernomen, dit keer vastberaden (wacht ... was ik dat vorige keren ook niet ???) om vol te houden.

Ooit een 12-weken-plan start-to run onder begeleiding gevolgd. Een tijd volgehouden, maar omwille van de toen ontzettend warme temperaturen niet onderhouden. Stilgevallen, nog enkele pogingen ondernomen...
Verleden jaar heb ik echter een knieoperatie ondergaan en een vrij moeilijke revalidatie. Ook het roken aan de kant gegooid sinds een jaar ... Combinatie maakt: opnieuw wat kilo's te veel. Aangepast eetschema in combinatie met hardlopen zou dit in 2018 terug moeten wegwerken.

Mijn probleem : ik loop niet graag alleen ... en kon niet direct iemand vinden destijds met een vergelijkbaar niveau en gelijke looptijdstippen.

We beginnen terug, en we zien wel waar we uitkomen. Afgelopen weekend tot eergisteren alvast enkele test-runs van een 2 km gedaan en hoewel het moeilijk was ben ik vastbesloten : 36 lessen ingepland in Runkeeper gisteravond. En we gaan er voor !

Moesten hier mensen zitten van de noordkant van Hasselt (Kiewit en omstreken) die ook van plan zijn terug te starten, neem gerust contact.

gr,
scOOb
User avatar
dirk.vancoillie.5
Posts: 2217
Joined: 19 Jul 2014, 16:52
Location: Torhout, Belgium
Contact:

Re: Hoi !

Post by dirk.vancoillie.5 »

Succes en niet opgeven nu ;)
Inhale the future. Exhale the past.
User avatar
Luke666
Posts: 313
Joined: 24 May 2017, 10:31
Location: Oudegem

Re: Hoi !

Post by Luke666 »

Good luck.. Hoop dat het je nu lukt..!!
Run Babby Run... :lol:
Post Reply