Hoi!

Alle nieuwe leden stel je snel even voor hier.
Forum rules
Dit forum is gebouwd voor en door lopers, is louter informatief en verwijst niet naar andere merken. We beheren ook geen mobiele applicatie. Bij vragen over je account, richt je tot de uitgever zelf.
Post Reply
Modidi
Posts: 1
Joined: 09 Jan 2018, 12:22

Hoi!

Post by Modidi »

Hallo sportievelingen, ik ben Sophie, 32 en in maart voor de eerste maal mama geworden. Nu er een nieuw jaar begonnen is, vond ik het tijd om mijn lichaam weer wat beweging te geven. Ik liep vroeger vaak maar heb het laatste jaar en half de moed niet gevonden om te gaan lopen. Zwemmen doe ik af en toe en ik wandel ook regelmatig. Ik vertrek binnen een uurtje om dag 1 van het S2R schema aan te vatten. Ik heb er zin in! Ik ga me straks ook eens wegen. Hopelijk verlies ik toch een paar kilootjes. Tot later!
User avatar
dirk.vancoillie.5
Posts: 2217
Joined: 19 Jul 2014, 16:52
Location: Torhout, Belgium
Contact:

Re: Hoi!

Post by dirk.vancoillie.5 »

Welkom op het forum Sophie, je gaat dat zeker kunnen :P . Kilootjes verliezen zal je in het begin zeker niet doen maar daar moet je nu niet aan denken. Het belangrijkste is dat je volhoud en niet bang bent om 1 of zelfs 2 lessen te herhalen omdat het niet vlot liep en na een tiental ( of 11 of 12 weken, het geeft absoluut niet) loop je ofwel 5 km ofwel een half uur aan één stuk. Het is zeker niet de bedoeling dat je 5 k in 30 min loopt hoor. Veel succes ;)
Inhale the future. Exhale the past.
User avatar
Luke666
Posts: 313
Joined: 24 May 2017, 10:31
Location: Oudegem

Re: Hoi!

Post by Luke666 »

Veel plezier met je lopen.. 8-)
Run Babby Run... :lol:
Post Reply