Dagboek van Ayla: week 4

Dress to impre… get in shape!  

Hello, hello! Wat leuk en fijn dat jullie weer meelezen. 

Ik hoop dat afgelopen week net zo zonnig was bij jullie als bij mij. Mijn vrienden in Nederland zeiden in ieder geval wel dat de lentekriebels al helemaal opkomen. Heerlijk! ☀️

Ik wilde deze blog beginnen met iets wat ik nog niet eerder besproken heb, namelijk mijn sportoutfit. Zoals jullie je misschien wel kunnen herinneren, ben ik niet bepaald sportief van aard, maar niet al te lang geleden heb ik besloten hier wat meer in te investeren. Zeker omdat ik nu ook in een land woon waar je in een fantastische omgeving kan sporten. Dat motiveert wel beter. 😄

Als student is mijn budget beperkt, wat betekent dat ik niet al te veel geld aan mijn outfit wilde besteden. Daarom ben ik voor mijn sportschoenen naar de vanHaren gegaan, waar ik, jawel, een paar voor zo’n €20 heb gescoord. 👟 Nu denk je misschien dat kan toch nooit goed zijn, maar het zal je verbazen als ik zeg dat het goede schoenen zijn. Als hardlopen op de lange termijn echt deel gaat uitmaken van mijn levensstijl, zal ik gaan investeren in nieuwe schoenen maar voor nu ben ik erg tevreden met dit paar. Ze hebben een ontzettend goede grip en zitten comfortabel, maar goed ik wil er ook wel even bij vermelden dat ik voor de rest gezond ben en geen lichamelijke problemen heb. Iedereen is anders en het is belangrijk dat je schoenen hebt, die goed bij jou passen. Op de pagina loopschoenen kan je hier wat meer informatie over vinden. Aanrader! 🙌

Een deel van mijn sportkleding komt van de H&M, waar ze een leuke sportafdeling hebben. Daarnaast heb ik nog wat sportkleding van mijn moeder overgenomen, zoals een hardloopjasje. Helemaal top, want het weer is ook wel is minder lekker geweest. Ik draag ook altijd een hoofdband, omdat ik erg gevoelige oren heb en dit werkt voor mij erg goed. 

Om deze blog af te sluiten, vertel ik jullie graag ook nog even over mijn week natuurlijk! Ik voelde me deze week weer helemaal de oude en zat lekker in mijn vel. Dat in combinatie met het rennen, beviel goed. Ik merkte ook dat de sessies me fysiek goed deden. Het rennen gaf me meer energie dan het kostte. Dat zie ik als een goed vooruitzicht voor week 5, dus kom maar op met die nieuwe sessies zou ik zeggen! 😎

Fijn weekend allemaal 👋🏼 

Volgende week zijn we halfweg! Lees het hier!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *