Dagboek van Ayla: week 3

Let the spring begin!

Joehoe, het is alweer maart! Ik hoop dat jullie februari allemaal met een knaller hebben mogen afsluiten. Ik in ieder geval wel met een fantastische Carnaval verjaardag. Alaaf! 🍺 (* Carnavalskreet) 

IMG 6706
Mijn Dirndl kon natuurlijk niet ontbreken met Carnaval!

Deze nieuwe maand had ik graag vol nieuwe energie tegemoet willen gaan, maar helaas liep dat even anders dan gehoopt. Ik had een virusje opgelopen, waardoor ik mijn eerste sessie moest overslaan. Je weet dat het winter is wanneer iedereen om je heen aan het hoesten en proesten is, am I right? 🤒 Midweek voelde ik me gelukkig alweer een stuk beter en ben er weer voor gegaan. Het verliep wel een beetje stroef, aangezien ik nog niet helemaal topfit was. Maar goed, elke stap telt! De laatste sessie ging alweer een stuk beter en ik merk echt een groei sinds het begin. Het voelt alsof mijn uithoudingsvermogen groeit. Dat is overigens niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ik push mezelf tot het einde, terwijl ik voorheen tegen mezelf zou zeggen ‘’Ik kan niet meer’’ ‘’Ik stop ermee’’. 

IMG 1125
Uitzicht van de week 🤩

Deze stijgende lijn zie ik als een goed vooruitzicht voor de komende weken. Dus… op naar week 4 zou ik zeggen! 💪 Dat het maar een gezonde en sportieve week mag zijn. Voor iedereen.

Liefs 🙋🏻‍♀️ 

1 gedachte over “Dagboek van Ayla: week 3”

  1. Pingback: Dagboek van Ayla: week 2 - Start to run

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *