Dagboek van Ayla: week 1

IMG 2062 edited

here we go!

Hello, again! Wat leuk dat je weer meeleest 😋 Ik zal deze week meteen goed beginnen: ik ben positief verrast! 

Zoals ik vorige week al vertelde, zou ik deze week met mijn allereerste hardloopprogramma ooit beginnen. Best spannend dus! Gelukkig viel het hartstikke mee en met de intervallen en SoundCloud begeleiding is het heel goed vol te houden. Ik ben gewoon lekker rustig aan begonnen en heb het op het tempo gedaan dat voor mij goed voelde. Achteraf voelde ik me niet gesloopt, maar voldaan! De sessies gaven zelfs een soort energie. En tuurlijk, ik was ook gewoon buiten adem en tijdens het rennen vond ik het soms wel even moeilijk, maar voor een eerste week ben ik, zoals ik al zei, positief verrast.

Het geeft me een goed gevoel voor de komende weken, dat de aftrap niet zo zwaar was als ik geanticipeerd had. Alhoewel ik nog steeds wel een beetje opzie tegen het lange rennen achter elkaar. Maar goed, tegen die tijd zou ik al aardig wat uithoudingsvermogen hebben moeten opgebouwd. Daar gaan we gewoon vanuit. 🙌 

Oh, en deze week had ik ook nog is geluk met het fantastische weer! Het leek wel een heldere lentedag. Vlakbij ons appartementje ligt een perfect veld om (hard) te lopen. De zon scheen, ik spotte de maan en ik had ook nog is mooi uitzicht op de bergen. 

Dat volgende week maar net zo mag gaan! 🤩

PS Nu jullie het dagboek van deze asportieveling hebben gelezen, durven jullie het ook aan? Ik zeg go for it! Ik ben heel benieuwd of jullie de eerste week ook zo ervaren. 😎

Benieuwd hoe mijn 2de week ging? Lees het hier.

1 gedachte over “Dagboek van Ayla: week 1”

  1. Pingback: Dagboek van Ayla: intro - Start to run

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *