Dagboek van Ayla: intro

IMG 2496 scaled e1647948872778

dagboek van een start-to-runner

Hi! Mijn naam is Ayla en de komende 10 weken zal ik jullie meenemen in mijn start-to-run journey. En nee, het is niet weer zo’n gepolishte blog. Zie dit meer als een kijkje in mijn persoonlijke dagboek. Om maar meteen lekker eerlijk van start te gaan: ik ben dus zo a-sportief als het maar zijn kan. Ik heb eens een blauwe maandag geprobeerd hard te lopen. Dit ging alleen maar samen met veel pijn en een laag doorzettingsvermogen. Deze poging tot het kweken van een conditie was dus van korte duur. 

Maar een nieuwe ronde geeft nieuwe kansen! Ik ben erg enthousiast over het programma van start-to-run omdat ik weldegelijk graag fitter wil worden. En er is nu ook externe motivatie. Ik ben iemand die altijd haar afspraken nakomt. 

IMG 1478 edited 1 scaled
Dit ben ik! 🙋🏻‍♀️

Voordat we dit traject gaan beginnen, zal ik eerst even een korte introductie over mezelf geven. Zoals ik aan het begin al zei, mijn naam is Ayla en ik kom uit Nederland. Regio Rotterdam om precies te zijn. Ik ben 21 jaar, zit in mijn afstudeerjaar van het hbo en mijn grote passie is reizen. Daarom heb ik ook voor een opleiding gekozen die mij deze mogelijkheid geeft. In 2019 heb ik een uitwisseling gedaan in Helsinki en in 2021 ben ik voor mijn stage naar Malta gegaan. Die laatste ervaring is alles betekenend geweest voor waar ik me nu bevind, namelijk Oostenrijk. Op Malta heb ik mijn vriend leren kennen en momenteel vermaken wij ons in zijn thuisland. Het land van Lederhosen en Dirndls, maar ook het land van prachtige natuur. Niet verkeerd om daar een hardloopprogramma te volgen, toch? 😜

IMG 9490
Kan je mijn vriend spotten tussen al het groen? 😉

Nou tot zo ver. Ik kijk ernaar uit om van start te gaan en ben vooral heel benieuwd hoe het zal gaan. Morgen zal ik met mijn eerste week starten, dus keep a look out voor een nieuwe post! 👀

Tschüss, en tot snel 😄

Lees hier hoe ik mijn eerste week heb beleefd.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *